fingo-support slider1
duit-bisnes-jual-beli-fingo-ecommerce-lazada-shopee-11thstreet-buat-duit-online-bisnes-internet-income-malaysia-buat-duit-singapura-indonesia-brunei
FINGO-APPS
Jadi 
Apa itu FINGO
 yang sedang hebat diperkatakan?

FINGO adalah satu apps marketplace sama seperti LAZADA, SHOPEE dan sebagainya namun ia menggunakan pendekatan berbeza. Ia diasaskan oleh 3 bekas anak murid Jack Ma iaitu pengasas Alibaba Group.

Tujuan FINGO ini diasaskan adalah untuk menjadi satu platform shopping online yang terbesar mengalahkan pesaing seperti Lazada dan Shopee. Oleh itu FINGO menggunakan pendekatan untuk memberi profit mereka kepada pengguna. Dengan syarat pengguna perlu menjadi ‘PROMOTER” mereka.

Terokai semua kelebihan dalam 1 App!

Menakjubkan, 
Social E-Commerce
 untuk semua!

Barangan yang dijual adalah terus dari kilang tak seperti e-commerce lain(Lazada, Shopee etc.), menjadikan harga di FINGO sangat murah. Tiada peniaga lain. Jadi kenapa ia sangat popular??? Mudah, kerana sesiapa sahaja boleh jadi rakan kongsi FINGO,l tanpa perlu menjual…

Pengguna boleh berniaga

Harga barangan murah

Apps mesra pengguna

Penghantaran Percuma

Bina empayar perniagaan anda bersama FINGO. Dapatkan pendapatan sehingga RM500 – RM1000 sebulan!

4 tahap pencapaian dalam FINGO

Download apps percuma terlebih dahulu dan upgrade kepada Preferred Shopper(PS) secepat mungkin, dan bagi komitmen penuh insyaAllah anda akan mampu mendapat 4-5 angka pendapatan pasif setiap bulan!

Shopper (SH)

FreeHanya perlu download & install apps secara percuma
Daftar percuma
Voucher RM5
Baucer diskaun untuk setiap pembelian
Invitation link
Jadi rakan kongsi FINGO

Affiliate Marketer (AM)

FreeAuto upgrade setelah mempunyai kumpulan PS seramai 30 orang(termasuk 10 orang direct)
14% komisen jika direct Shopper membuat pembelian
4% komisen jika team PS membuat belian
10% rebat dari setiap pembelian
RM25 jika indirect SH upgrade kepada PS & RM25 trainer insentive. Total RM50
RM75 jika SH upgrade kepada PS & RM25 trainer insentive. Total RM100

Affiliate Trainer (AT)

freeAuto upgrade setelah mempunyai kumpulan AM seramai 8 orang(termasuk 3 orang direct)
500 team PS
15.6% komisen dari belian direct Shopper
Bonus RM50 dari AM
Bonus RM145 jika direct Shopper upgrade ke PS

Testimonials

Saya buat FINGO tak sampai 2 minggu dah dapat untung. Tak sabar nak buat lebih lagi

Hakimi
5 Dec, 2019, Terengganu, Malaysia

Alhamdulillah syukur sangat saya dipilih untuk mengenali Apps Fingo ni. Bila diperkenalkan Apps ini, saya kaji tak lama terus upgrade kepada PS. Ini adalah bisnes yang sangat mudah untuk dijalankan. Apps ni sangat sesuai dengan saya yang suka buat keja dari rumah, tekan-tekan hanphone je pun boleh buat duit!

Sulaiman Ismail
Nov, 2019, Sabah, Malaysia

Sumber inspirasi

beberapa contoh kejayaan bersama FINGO

Kejayaan tak datang bergolek. Tetapi dengan FINGO, ia menjadikan kejayaan anda lagi mudah. Kerja keras peringkat awal untuk mengunci pendapatan pasif yang lumayan pada masa hadapan!

Kenapa Pilih Team Kami??

Whatsapp Group Support

24 Jam Support, Marketing Materials, Marketing Strategy, Latest News & Update, Q&A

Telegram Channel

Malaysia Fingo Channel, Latest News & Info, Testimonials, Marketing Materials, Marketing Copywriting, Products Info & Sales Info.

Fastest Growing Team

Team kami adalah team paling pantas berkembang dan telah diiktiraf oleh Fingo HQ.

100% Moneyback Guarantee

Jika anda telah mengikuti semua cara-cara marketing yang telah kami nasihatkan dan bantu, dalam masa 90 hari anda belum mendapatkan modal anda, modal anda akan dikembalikan 100%.

FAST ACTION FAST RESULT!!!

Jika dalam masa 7 hari dari hari anda hubungi kami anda membuat keputusan untuk menjadi Prefered Shopper (PS), maka kami akan menghadiahkan anda sehelai t-shirt Fingo atau cap Fingo kepada anda.

BUKAN ITU SAHAJA!!

VIDEO A-Z FB ADS PERCUMA BERNILAI RM499

Setiap PS yang berdaftar dengan kami layak menerima 22 video guide FB Ads yang bernilai RM499. Video merangkumi targeting, copywriting, pemilihan gambar, ads setting, dan banyak lagi tips yang mudah difahami sesiapa sahaja. Semoga berjaya.

Download app PERCUMA Hari Ini

Fingo Apps

Sertai team kami dan kami akan berusaha membantu anda untuk sama-sama berjaya mendapat setidak-tidaknya 4-5 angka sebulan!